bUmi Itu iNdaH

Selasa, 14 Julai 2009

hari yg penuh Kemalasan...!!!

waaaa....setelah cuti 2 ari, bermulalah pencarian rezeki kembali.....malasnnye!!! huhh...keje pg morning plak tue...9.30am! member pun ader sorang tue pg jer...cikgu lah katakan..so dia adalah jam bg kitaong time saper2 kena keje pg..hahaha..hari nie terpaksa bw kete coz ujan lah....besnye kalau keje ptg...dpt tido lelame cikit! tp lame cane pun kebiasaan sue mesti mata kan bgn seawal 7.30 or 8.00am..! sampai keje lbh kurg 9.20am.rileks dlu, g pantry dlu,buat teh o sambil mkn biskt,sembang2 dgn member2 shift pg....yg bes tue...manegar sales xde...horeyyyy......leh mkn n dok lame2 kt pantry nie.hehehe...ermm...sepanjang sue mc nie jualan cecah 60ribu ke atas seari...waaa....bes....komisyen msti byk nie...hehehe, almaklumlah tgh sale2 nie mestilah rate naik ckit tp xleh lwn store klcc lorr...hari nie mlm pun ader game futsal kt ampang mulanya tp team kitaorng tukar suh game tue dibuat kt Bandar Utama jer..malas lah nk redah ke ampang tue...hahaha pn muka bdk2 klcc kena turun B.Utama...alah, sesekali jer pun...!game star kul 10pm...so mlm nie mlm busy lor! ooo...lupe, smlm g mkn2 kt GULAM Kota Damansara, ada sorang mamat tue tgh sembang dgn bdk sblh meja kitaong,sue mcm kenal lah mamat nie...setelah dibelek2 itulah dia family MILA AF5, milanye xde pun..juz adik2 nye jer..bleh thn seksi gak...kdg2 tpikir,mak ayah die x marah ker...terdedah bhgn blkg bju smpai ke pinggang...entahlah...yg penting "Ader Aku Kesah"...tp father mila bleh thn hensem lg tueee....hehehe....dorang naik vios silver....rasenya kete yg MILA dpt tue kot, dn yg penting plat PENANG k.oklah......nie sbnarnye tgh rest nie...lenkali kita continue k....babai.

0 Ulasan:

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

Pautan pada catatan ini:

Buat Pautan

<< Laman utama